Stone Concept Kft.

Pest megye - Budaörs  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2040 Budaörs, Bánki Donát út
Konyhapult értékesítés :  +3670 310 7947  Kóczián Piroska
Kőburkolatok: +36703882985  Markó Gábor
Facebook

http://www.stoneconcept.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 8.00 - 18.00 

Szombat: 9.00 - 16.00 

Vasárnap: zárva

 

Cégünk jelentős múltra tekint vissza a természetes kövek piacán. Ez idő alatt elértük , hogy a világ több pontjáról, közvetlen bányakapcsolattal importáljuk a legváltozatosabb kőtípusokat, melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzeléseinek megfelelőt, melyet nálunk, Magyarország legnagyobb és leginnovatívabb bemutatótermében tekinthet meg.

Új bemutatótermünk, amely magyarországi viszonylatban egyedülálló, 2017-ben nyitotta meg kapuit. Célunk, hogy egy olyan környezetben ismerhesse meg az Önnek tetsző anyagokat, amely inspiráló és ötleteket tud belőle meríteni, miközben kollegáink segítségével mindent megtudhat termékeinkről. Szeretnénk különbözni az eddig megszokottól, hogy  a vásárlók minden igényét ki tudjuk elégíteni. Ezért tevékenységi körünk nem szűkül le csak mészkövekre vagy csak beltéri burkolatokra, hanem egy helyen mindenhez segítséget tud kapni a külső burkolatoktól az exkluzív belső burkolatokon keresztül a konyha és fürdőszobapultokig .

Mindezt úgy , hogy mi folyamatosan figyeljük a piac nyújtotta újdonságokat .

Burkolatainkat a világ több pontjáról szerezzük be, ezek közé tartozik többek között – Törökország, Olaszország, Görögország, Kína, Brazília, Németország, Portugália, Lengyelország, India.

És íme Zokni, a "főmunkatárs" jack russel terrier! :) 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

Alfa kutyaiskola Budapest

Alfa kutyaiskola Budapest

Tulipánkert kutyafuttató

Tulipánkert kutyafuttató

Tranzit Art Café

Tranzit Art Café