Chemolak Márkabolt

XIII. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1131 Reitter Ferenc utca 104. 
Telefon: +3620 273 6670
E-mail: ertekesites@chemolak.hu
Facebook

http://www.chemolak.hu  
 

A mai CHEMOLAK fő célja hogy egyre jobb minőséget és egyre szélesebb termékskálát szolgáltasson a piacra, főleg a vízzel higított, magas szárazanyag tartalmú termékek és a porfestékek terén. A fővárosi, 13. kerületben található márkabolt várja a kutyával érkező vásárlókat is!

1883-ban Gróf Pálffy József, Felsődióson, nem messze Szomolánytól, megkezdte a fa feldolgozását száraz desztillációval kémiai anyagok előállítása céljából. Új technológiák folyamatos bevezetésével a gyár termék kínálata folyamatosan bővült a festékek és lakkok gyártásához szükséges alapanyagokkal. 1929-ben a gyár elkezdte saját festékek és lakkok gyártását.

A termék kínálatot főleg olaj, nitrocellulóz és szeszes festékek és lakkok alkották. Később csatlakoztak az oldószeres és latex festékek. 1950-ben elkezdődött az alkid gyanták gyártása. 1968-ban lett használatra átadva az új gyár Szomolányban, 40 000 tonna éves gyártási kapacitással ellátva. A 80-as években új gyantagyártó telepet építettek fel a legújabb technológiával felszerelve. Folyamatosan alakult ki a jelenlegi termék kínálat, melyet festékek, műgyanták, ragasztók, hígítók és segédanyagok alkotnak. A privatizáció első hullámában a CHEMOLAK 1992-ben részvénytársasággá alakult át.

2003 óta a gyár erőteljesen összpontosított a retail szegmensre, különböző termék kampányok és a CHEMOLAK márkanév imidzs erősítése segítségével. Az ipari piacon a vállalat egyre növekvő elvárá- sokat teljesít főleg az építőiparban, gépiparban, közlekedési ágazatban, szerkezet gyártásban, energetikai berendezések terén, bútoriparban és a fafeldolgozó iparban. Az új REACH törvény érvénybelépése folytán, a gyár erőteljesen foglalkozik a termék kínálat folyamatos ekologizálásával, főleg az illanó organikus anyagok részarányának csökkentésével a termékeiben.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Befogad-Lak Állat- és Természetvédő Közhasznú Alapítvány

Befogad-Lak Állat- és Természetvédő Közhasznú Alapítvány

Budagyöngye Bevásárlóközpont

Budagyöngye Bevásárlóközpont

VAHÚR Állateledel Bolt

VAHÚR Állateledel Bolt

Murok Cafe

Murok Cafe