Asia Center

XV. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon:+361 688 8824
E-mail: asiacenter@asiacenter.hu
Facebook

http://www.asiacenter.hu/  

Nyitvatartás

HÉTFŐ - CSÜTÖRTÖK: 11:00-19:00 

PÉNTEK: 10:00-20:00

SZOMBAT: 10:00-20:00 

VASÁRNAP: 10:00-19:00

 

Az AsiaCenter népszerű állatbarát bevásárlóközpont, amely 2016. február 14-én nyitotta meg kapuit az állattal érdekező látogatók előtt.

A bevásárlóközpont közel 400 üzlettel, ingyenes parkolással és szolgáltatások sorával áll a vásárlók rendelkezésére. Az AsiaCenter belső felmérése szerint mára látogatóinak körülbelül 10%-a érkezik házi kedvenccel elsősorban kutyákkal a bevásárlóközpontba. A jól nevelt kutyusok természetes részévé váltak az AsiaCenter napi életének.

A mozgólépcsőknél figyelemfelkeltő matricákkal vigyázzuk a kedvencek épségét, állatbarát házirendünk (kattints ide) megtalálható a honlapunkon és az épületben kifüggesztve egyaránt. Az AsiaCenter üzletein nincsen állatbarát matrica, mivel nálunk az alapvető hozzáállás, hogy üzleteinkben is szívesen látják a kedvenceket. Azon üzlethelyiségek jelölik magukat külön matricával, amelyek ezt valamilyen ok miatt nem engedélyezhetik. Az AsiaCenter itatókat helyezett el a bejáratoknál, valamint az éttermi területen is kijelölt egy elkülönített, néhány asztalból álló részt, ahová a gazdik kedvenceiket is magukkal vihetik.

A Keleti Szárny földszintjén a „Kedvencek Korzóján” állatot és gazdit egyaránt vár az állateledel és felszerelés üzlet, egy horgász- és terrarisztika szaküzlet, valamint egy állatpatika. A Kedvencek Korzójáról készült humoros PR film bejárta a közösségi médiát, a Facebookon 152 ezer embert ért el.

Állatbarát tevékenység:

A központ lelkes támogatója az állatbarát rendezvényeknek. Az így kutya- és macskakiállításoknak, adománygyűjtéseknek, állati tematikájú családi- és gyermekprogramoknak. Partnereink a Rex Kutyaotthon Alapítvány, az Ebremény Kutyavédő Egyesület, a Felis Hungarica, a Hungária Dobermann Klub és a Spániel Tenyésztők Egyesülete, a Kanga Alapítvány és a Kutyabarát.hu. Az AsiaCenterben vakvezető- és segítőkutyák kiképzése is rendszeresen zajlik.

Legközelebb – immár második alkalommal - 2017.október 14-én a Felelős Állattartás Konferenciának adunk otthont ingyenesen, amelyet a Rex Alapítvány és a SUST szervez.

Az AsiaCenter családi „gyermeknap” rendezvényét AsiaCenter Állati Kölyöknap névre keresztelte át 2017-ben és tematikáját is az állatok köré építette, hogy ezzel támogassa a gyermekek felelős állattartásra való nevelését. 

Fontos továbbá, hogy az AsiaCenterben nem csak a bevásárlóközpont, hanem az iroda terület is állatbarát. A vezetőségi irodákban, illetve a bérelt iroda helyiségekben 4-6 kutya tartózkodik napi szinten.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Óhegy park kutyafuttató

Óhegy park kutyafuttató

Márvány étterem

Márvány étterem

Pelso Showroom

Pelso Showroom