Drótszamár Kemping strandja

Fejér megye - Velence  |  Strandok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2481 Velence, Kemping u. 2.
Telefon: +36 22 472 043
E-mail: info@drotszamarpark.hu

 
 

Kempingünk közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik, több mint 600 méteres partszakasszal. Kiépített strandunkon a nyári szezonban vízimentő szolgálat biztosítja vendégeink biztonságos fürdőzését.

Négylábú háziállatukkal érkezőknek külön strandfelületet biztosítunk.A tóparttól alig néhány méterre egy fél hektáros területen kialakítottunk egy 14 elemből álló játszóteret, amellyel igyekszünk a fiatalabb korosztály minden igényét kielégíteni. Játszóterünk árnyékos területen fekszik, így gyermekeik a legnagyobb melegben is élvezhetik a játék örömeit.

A nyári programok egyik rizikófaktora az időjárás, melyet befolyásolni nem tudunk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az esetleges rossz időjárás ne rontsa el a kempingezését. E célból egy 300 négyzetméteres rendezvénysátrat működtetünk, valamint a kemping területén számtalan olyan felületet és területet alakítunk ki, ahol a kedvezőtlen időjárás hatásai nem érezhetőek (gyerek játszóház, felnőtt közösségi terem- csocsó, ping-pong lehetőséggel, fedett főzőhelyiség).
Élelmiszerbolt, büfék, étterem, főzőhelyiség.

Kutyabarát kemping és strand!

(Polcsics Rita ajánlása)

 

  

  

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szurdok-völgy

Szurdok-völgy

Gólya presszó

Gólya presszó

Hungarovet Állatorvosi Rendelő

Hungarovet Állatorvosi Rendelő

Koczor Pincészet

Koczor Pincészet