2PETS kisállateledel és felszerelés, webshop

XIII. kerület - Budapest  |  Kutyatáp-lelőhelyek

Elérhetőség

Cím: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 62.
Telefon: +36 1 792 5380
E-mailinfo@2pets.hu
Facebook

http://www.allatijoaruhaz.hu  

Nyitvatartás

Mindig nyitva

 

Hosszú évek tervezgetése után 2014 májusában alapítottuk cégünket és nyitottuk meg boltunkat Angyalföld szívében. 2015 októberében megnyitottuk a boltunk mellett saját kutyakozmetikánkat. 2016 májusában megvettük azallatijoaruhaz.hu webshopot.

Családunk és baráti társaságunk is állatbarát, egész életünkben volt háziállatunk; el se tudjuk nélkülük képzelni életünket. Értük teszünk mindent. Igazi családtagok. Imádjuk őket.

Hivatásunknak tekintjük, hogy mind a saját és immár az Ön kedvencének is olyan eledeleket és felszereléseket biztosítsunk, amivel hosszú évekkel tudjuk meghosszabbítani az életüket!

Kínálunk különböző minőségű és árfekvésű termékeket és bízunk benne, hogy minden kedves gazdi megtalálja az igényeinek megfelelőt!

Webáruházunk és boltunk alapelve, hogy folyamatosan megújuló árukészlettel, igényes kínálattal és piacképes árakkal várjuk, bízva abban, hogy időről-időre visszatérő vásárlóink körében üdvözölhetjük.

Folyamatos akciókat, kedvezményeket kínálunk minden kedves vásárlónknak, gazdinak!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Ürömi Hütte

Ürömi Hütte

Stone Concept Kft.

Stone Concept Kft.

EMAN Apartmanház

EMAN Apartmanház

Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány

Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány