Noé Állatotthon Alapítvány

XVII. kerület - Budapest  |  Kutyamenhelyek

Elérhetőség

Cím: Budapest XVII.ker. Csordakút utca 138634/1 hrsz. (FIGYELEM! Állattal érkezőknek minden esetben előre be kell jelentkezni telefonon!)
E-mail: info@noeallatotthon.hu
Facebook: facebook.com/noeallatotthon

http://noeallatotthon.hu  

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig 9:30-15:30-ig
Vasárnap 10-14 óra között.
Minden szombat nyílt nap; ilyenkor szeretettel várunk minden érdeklődőt, önkéntest, kutyázni vágyó állatbarátot!

 

Állatmentő szolgálatunk elsődleges célja az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése. Gyakran riasztanak minket állatkínzások kapcsán is; ilyenkor nem csak az állatról kell gondoskodnunk, hanem arról is, hogy a bûncselekmény elkövetője ellen eljárás induljon.

Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végezzük a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. Három és fél hektáros állatmenhelyünk jelenleg közel 1000 kutya, cica, malac, kecske, juh, emu, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, borz, ló, póni, őz, szarvas, díszmadár, galamb, varjú, egerészölyv, teknős, nyest és szarvasmarha átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona.

"Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért - te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz; s Isten tudja ezt." Márai Sándor

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Gépmadár park kutyafuttató

Gépmadár park kutyafuttató

OptiCat Optika Zugló

OptiCat Optika Zugló

Nem Adom Fel Kávézó és Étterem

Nem Adom Fel Kávézó és Étterem

Végállomás Bistorant

Végállomás Bistorant