Mancs-Rancs

Pest megye - Biatorbágy  |  Kutyamenhelyek

Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 311 9701
E-mail: info@mancsrancs.hu

http://mancsrancs.hu  
 

Az otthontalan és a menhelyi kutyák -legyenek fajtatiszták vagy keverékek-, nem választották a sorsukat és nekik is joguk van az élethez. Mi, emberek eldönthetjük további életük alakulását, mely csak akkor lehet bodog, ha nem üldözve, kitaszítva, hanem szerető otthonra lelve folytatódik tovább.

Kérjük mielőtt kutyát vásárolna, fontolja meg, hogy egy hontalan kutya kaphatna-e Öntől egy lehetőséget. Nem minden a pedigré, fontosabb, hogy segítsünk egy számkivetett élőlényen és higgye el, meghálálja. Keressen fel minket és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb kutyatársat.

Céljaink:

• Egy kulturált kutya-otthon létrehozása, ahol a kóbor, gazdátlan kutyák testi-lelki rehabilitációja folyhat, amíg megfelelő gazdát keresünk számukra.

• Segítség nyújtás az embereknek, kutya elvesztése illetve megtalálása esetén.

• És talán ami a legfontosabb, hogy munkánkkal elősegítsük, hogy a modern társadalom tagjait is áthassa az élet mindenekfölött való tisztelete, természeti környezetünk értékeinek megóvása.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Cocochoco Hungary

Cocochoco Hungary

Like Bisztró és Pizzéria

Like Bisztró és Pizzéria

Rusty és Fényes Állateledel bolt

Rusty és Fényes Állateledel bolt

raqpart

raqpart