Hungarovet Állatorvosi Rendelő

XXII. kerület - Budapest  |  Kutyaklinikák

Elérhetőség

Cím: 1223 Budapest, Brassói utca 10/a
Telefon: +361 3622699 vagy +3670 6370352
E-mail: info@hungarovetrendelo.hu
Facebook: https://www.facebook.com/hungarovetrendelo/

http://vetnetinfo.com/hungarovetallatkorhaz/  

Nyitvatartás

Hét - Pén: 12:00 - 20:00
Szo: 9:00 - 12:00
 

Szeretettel várjuk a kedves állattartókat rendelőnkbe, ahol ugyanolyan szeretettel és gondossággal vigyázunk az Ön kedvenceire, mint a sajátjainkra.

2009. szeptember 1-jén Budán (Budafok – Tétény , XXII. kerület) megnyílt Magyarország első amerikai rendszerű állatorvosi praxisa, kutyák és macskák magas színvonalú és kényelmű ellátására. A Hungarovet Állatkórház minden bizonnyal Magyarország egyik legkényelmesebb, a tulajdonosok és kedvenceik igényeit is maximálisan figyelembe vevő, legegyedibb állatorvosi praxis. A Hungarovet Állatkórház az amerikai praxisokban töltött 25 év tapasztalatait figyelembe véve, a legjobb amerikai állatkórházak mintájára épült, mely a tulajdonosok és állataik számára is barátságos, otthonos, kellemes és tiszta környezetet biztosít. A várakozási idő rövid, a kezelések ideje alatt televízió, magazinok, ingyenes kávé és frissítők állnak rendelkezésre.

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

CAKÓ Showroom

CAKÓ Showroom

Balaton Together Villas - Vitorlásház

Balaton Together Villas - Vitorlásház

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Kispesti Halásztanya étterem

Kispesti Halásztanya étterem