Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

Pest megye - Veresegyház  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/c, A fő út mellett, a vasútnál
Telefon: +3620 315 2222
E-mail: katlantoni@katlantoni.hu
Facebook

http://www.katlanmalom.hu  

Nyitvatartás

hétfő - vasárnap: 11:00 - 23:00
 

Rég dédelgetett álom vált valóra, amikor 2012-ben a régi malom épületében, Veresegyházon megnyitottuk éttermünket és a Katlan Tóni Konyhája catering üzletág mellett a vendéglátásnak egy egészen új területén is útnak indultunk.

Az éttermi környezet lehetőség arra, hogy új oldalról mutassuk meg mindazt, amit a rendezvényeink vagy a kitelepülések alkalmával képviselünk.

Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg a Kárpát-medence tájegységeinek és az itt élő nemzetiségek gasztronómiájának valódi mélységeit. Szeretnénk feleleveníteni és újragondolni az elfeledett recepteket. Szeretnénk megmutatni, hogy a magyar konyha csodálatos, színes, pont olyan, mint az országunk; mindenféle hatásokat összegyűjt és azok izgalmas árnyalatainak felhasználásával lesz igazán egységes.

Szeretnénk, ha vendégeink jól éreznék magukat nálunk, ha elegáns környezetre vágynak és akkor is, ha családias hangulatra. Szeretnénk, ha elégedetten távoznának, amikor modern ételkülönlegességeket próbálnának ki és akkor is, amikor házias ízeket kívánnak.

Összeszokott, közel 20 fős éttermi csapatunk készíti a havonta megújuló étlap kínálatát. Ez épp úgy közös munka eredménye, mint azoknak a feladatoknak a megoldása, amikor rendezvényre készülünk. Mindenkinek megvan a maga feladata, de a cél közös; mindig a legnagyobb szakértelemmel készült, különleges, szezonális és minőségi alapanyagokból készült ételekkel és nagy szeretettel várjuk a hozzánk betérőket!

Látogasson el hozzánk ön is, várjuk szeretettel a Malomban!

Novotny Antal tulajdonos és a Katlan Malom csapat

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Meadow Cafe - sweet and healthy

Meadow Cafe - sweet and healthy

Kutya fizioterapeuta - Rehabilitáció

Kutya fizioterapeuta - Rehabilitáció

Kis-Ház Vendégház Agárd

Kis-Ház Vendégház Agárd

Novochem Kft.

Novochem Kft.