Kristinus Borbirtok – Pincekulcs a Balatonhoz

Somogy megye - Kéthely  |  Borászatok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8713 Kéthely, Hunyadi u. 99.
Telefon: +3685539014
E-mail: info@kristinus.hu
Facebook
Instagram
Y
ouTube

http://www.kristinus.hu/  
 

A dél-balatoni Kristinus Borbirtok 55 hektáron termel díjnyertes borokat Kéthelyen, 2005 óta. A pincészet mind mennyiségben, mind minőségben a hazai borpiac meghatározó szereplőjének számít, amely komoly hangsúlyt fektet a borokhoz kapcsolható élményekre.

A Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található Kristinus Borbirtok 10 modern kialakítású dizájn szobából álló Vinotelével, a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő Gasztro Műhelyével, egyedülálló Vinocino bormozijával és rendezvénytermekkel várja vendégeit.

A Kristinus Borbirtokon azokat keressük, akik többre nyitottak, a pohárban a kalandot keresik, izgalomra vágynak, miközben tudják, hogy biztos kezek vezetik őket felfedezőútjukon. A Dél-Balaton szelíd lankáin található Kéthelyen tudásunk legjavát kínáljuk ehhez az utazáshoz, amelyben a bor mellett az építészetnek, a gasztronómiának és a kultúrának is helye van. 

A Kristinus Borbirtokon túl Kéthely izgalmas turisztikai desztináció is a Balaton mellett. A tíz kilométeres távolság kerékpárral is kényelmesen megtehető, így a Balaton-kerülő bringatúrák programjába is könnyen beilleszthető a helyi nevezetességek meglátogatásával fűszerezve. A Kristinus Borbirtok, az élménybirtok csak a kiindulópont, az első randevú, amely után szeretnénk állandó vendéggé válni az otthonokban. 

Hozzászólás

Ajánlj Te is!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

A kutyabarát hely ajánló űrlapot a Hozzászólások alatt találjátok. Kérjük, azt kitöltve juttassátok el hozzánk ajánlásotokat! Köszönjük!

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Platán***

Hotel Platán***

Szekszárdi Állatgyógyászati Központ

Szekszárdi Állatgyógyászati Központ

Ózon Panzió - A nyugalom szigete – négylábúaknak is!

Ózon Panzió - A nyugalom szigete – négylábúaknak is!

Balaton Together Villas - Vízparti apartmanház

Balaton Together Villas - Vízparti apartmanház